STER Advertentie
STER Advertentie

Grondstewardess lacht om voornaam van 5 jarig meisje: Abcde

Grondstewardess lacht om voornaam van 5 jarig meisje: Abcde
ANP

Vrijdag 30 november 2018 - 14:15 uur

Toen een grondstewardess de naam Abcde Redford op een boarding pass zag staan, kon ze haar lach echt niet inhouden. De medewerkster van het vliegtuigmaatschappij Southwest Airlines lachte hardop om de naam met haar collega's. Vervolgens postte ze een foto van de boarding pass van het meisje op Facebook. 

ABCDE

Het voorgeval gebeurde begin deze maand op luchthaven John Wayne in Californië. Traci Redford en dochter Abcde waren zich aan het voorbereiden op een vlucht naar El Paso, Texas. Volgens Traci spreek je de naam van haar dochter uit als Ab-see-dee. Toen de stewardess samen met haar collega's in lachen uitbarstten, vroeg Traci direct of ze wilden ophouden. ''Als ik je kan horen, dan kan mijn dochter je ook horen. Dus ik zou het op de prijs stellen als je ophoudt met lachen.'' 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

excuses 

Toen de moeder door kennissen op het Facebook bericht van de medewerkster werd gewezen, kwam ze in actie. Ze diende een klacht in bij de luchtvaartmaatschappij. Traci vindt namelijk dat de medewerkster geen grap had mogen maken over de naam van haar dochtertje. Southwest Airlines heeft inmiddels al excuses aangeboden aan het gezin en gezegd dat de medewerkster op haar gedrag is aangesproken.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39907-grondstewardess-lacht-om-voornaam-van-5-jarig-meisje-abcde"}