STER Advertentie
STER Advertentie

Zo vroeg Gio zijn vriendin ten huwelijk op Curaçao

Maandag 3 december 2018 - 20:48 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"She said yes!", schrijft Gio vol trots op Instagram. De zanger heeft onlangs zijn vriendin namelijk ten huwelijk gevraagd op Curaçao. Het romantische aanzoek waarbij hij omlaag ging op zijn knieën, heeft Gio op Instagram geplaatst. Dus iedereen kan meegenieten van hét prachtige moment inclusief de vuurwerk en confetti!

Het wordt even wennen dat Gio niet meer vrijgezel is. Ook voor je radiofriends 4 life Morad & Shay. Hoe gaat Gio niet live op Instagram zonder gelik aan zijn lip? Morad & Shay feliciteerden Gio, maar vertelden ook dat ze moeten wennen aan de nieuwe Gio.

'Morad & Shay feliciteren Gio met zijn verloving!'

In een tweede post bedankt Gio iedereen voor de felicitaties!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39949-zo-vroeg-gio-zijn-vriendin-ten-huwelijk-op-curacao"}