STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: 'Kodak Black vraagt vriendin ten huwelijk met snoepring'

Dinsdag 11 december 2018 - 10:24 uur

Kodak Black is dit weekend op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Yung Miami! De rapper vroeg de femcee van de City Girls afgelopen zondag ten huwelijk in een pretpark en gezien de reactie van het publiek zei ze: "ja!"  Opvallend genoeg had Kodak Black voor de speciale gelegenheid geen dure diamanten ring gefixt, maar een paarse snoepring. Dat klinkt niet als een actie van een rapper met miljoenen op zijn bankrekening en dat is het ook niet.

Lees ook: Straatreport: Hoe zou jij je geliefde ten huwelijk vragen?

The Shade Room heeft andere beelden van het huwelijksaanzoek en daaruit blijkt dat het om een videoclip gaat. We zien hoe meerdere camera's het stel volgen en volgens het bijbehorende bericht gaat het om een muzikale samenwerking tussen de tortelduifjes. Maar wie weet wat de toekomst ze brengt!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40033-video-kodak-black-vraagt-vriendin-ten-huwelijk-met-snoepring"}