STER Advertentie
STER Advertentie

Travis Scott: 'Ik ga Kylie binnenkort ten huwelijk vragen'

Travis Scott: Ik ga Kylie binnenkort ten huwelijk vragen
AFP

Vrijdag 21 december 2018 - 12:54 uur

|

Door:

Daisy

Travis Scott heeft in een interview met Rolling Stone eindelijk iets meer juicy details gedeeld over zijn relatie met Kylie Jenner. De 26-jarige rapper heeft zelfs laten weten dat hij Kylie binnenkort ten huwelijk gaat vragen! 

nog niet getrouwd

In het interview reageert Travis op de geruchten dat hij stiekem al lang getrouwd zou zijn met Kylie Jenner. "We waren gewoon twee kinderen, die een beetje aan het rondkloten waren", zegt hij over de beginperiode met Kylie. "De eerste week weet je niet eens of het echt is of dat het gewoon een flirt is." 

"Dan heb je die tweede week opeens zoiets van: 'Wow, ik praat nog steeds met haar, ze reageert, ik reageer... We raken maar niet uitgepraat.' Toen kwam het op een punt dat ik zoiets had van: 'Ik wil haar aan mijn zijde. Zij is de ware.'"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Travis noemt Kylie regelmatig zijn 'wifey' en ook Kylie heeft een behoorlijk getrouwd koosnaampje voor Travis: 'hubby'. Maar de twee zijn nog niet getrouwd met elkaar. 

Dat duurt echter niet lang meer als we Travis mogen geloven: "We gaan snel trouwen", vertelt hij. "Ik moet gewoon even alles bij elkaar rapen. Ik wil haar wel op een vlammende manier ten huwelijk vragen." 

bullsh*t

In het interview vertelt hij ook over het karakter van Kylie, die met een netto-waarde van zo'n 900 miljoen dollar één van de rijkste celebs van Amerika is. 

"Mensen begrijpen niet hoe echt mijn meisje is. Hoe nice ze is. Ze hebben aannames en praten bullsh*t over wat zij denken dat er aan de hand is. Nah, bro." 

Hoewel Kylie natuurlijk heel veel in de spotlights staat, proberen ze het als koppel een beetje rustig te houden.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

"Ik haat camera's. Ik hou er niet van als mensen zich met mijn zaken bemoeien. Ik dacht dat zij het misschien heel belangrijk vond, al die foto's. Maar toen realiseerde ik dat ze zo normaal is als het maar kan. Ik heb mij gerealiseerd wat echt belangrijk is voor haar en dat is niets van die sh*t. Ze is de coolste motherf*cker of all time." 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40186-travis-scott-ik-ga-kylie-binnenkort-ten-huwelijk-vragen"}