OMG

Vader koopt 6 vliegtickets om werkende dochter gezelschap te houden

foto: Facebook: Mike Levy
  1. Newschevron right
  2. Vader koopt 6 vliegtickets om werkende dochter gezelschap te houden

De kerstdagen staan in het teken van samenzijn met vrienden en familie, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer een familielid moet werken. Maar deze vader had daar wat op gevonden. Zijn dochter, die stewardess is, had dienst tijdens kerst. En dus kocht hij gewoon zes vliegtickets om haar gezelschap te houden. Hoe lief is dat?!

Hele land door

Passagier Mike Levy zat naast deze lieve vader in het vliegtuig. Toen hij zijn verhaal hoorde, besloot hij het samen met wat foto's te delen op Facebook. Dat bericht heeft inmiddels meer dan honderdduizend likes en is tienduizenden keren gedeeld!

"Ik had de eer om naast Hal te zitten tijdens mijn vlucht naar huis. Zijn dochter Pierce was onze stewardess en moest dus werken tijdens kerst. Hal besloot dat hij de feestdagen met haar zou spenderen. Daarom vliegt hij vandaag en morgen met al haar vluchten door het hele land mee, om bij zijn dochter te zijn op kerst. Wat een fantastische vader!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Korting

Heel veel heeft het vader Hal trouwens niet gekost. Familieleden van Delta Air-personeelsleden krijgen namelijk korting op vluchten met de maatschappij.

Ster advertentie
Ster advertentie