OMG

Chris Brown aangeklaagd voor het illegaal houden van een aapje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown aangeklaagd voor het illegaal houden van een aapje

De meeste mensen nemen een hond of kat als huisdier en in extreme gevallen misschien zelfs een slang. Maar sommigen van ons willen het groter aanpakken en nemen liever een exotischer huisdier, zoals een aapje. Chris Brown gaf vorig jaar een kapucijnaapje cadeau aan zijn dochtertje Royalty, maar daar was niet iedereen even blij mee. De zanger heeft daardoor nu een rechtszaak aan zijn broek hangen.

gevangenisstraf

In december toonde Breezy via Instagram hoe het aapje, genaamd Fiji, gewikkeld lag in een dekentje op de schoot van Royalty terwijl zij het diertje voorzichtig aaide. Nadat het bekend werd bij de autoriteiten, werd er een huiszoekingsbevel ingesteld, maar voordat dat kon gebeuren, leverde Chris Fiji vrijwillig in. Desondanks wordt de zanger toch aangeklaagd en kan hij mogelijk 6 maanden achter de tralies verdwijnen.

ontkenning

Chris moet op 6 februari voorkomen, maar blijft ontkennen dat het aapje van hem was. Hij beweert volgens TMZ dat het filmpje niet in zijn huis is opgenomen, maar juist in die van een familielid in Las Vegas. De autoriteiten geloven daar echter niks van, omdat Fiji in LA in beslag is genomen. Volgens bronnen van TMZ was Chris' familielid toevallig die week in de Amerikaanse stad en is het gewoon één groot misverstand.

Ster advertentie
Ster advertentie