OMG

Het internet is op zoek naar Andrea die geheim liefdesbriefje in vliegtuig achterliet

  1. Newschevron right
  2. Het internet is op zoek naar Andrea die geheim liefdesbriefje in vliegtuig achterliet

Een medewerker van een vliegmaatschappij vond iets heel bijzonders toen ze het vliegtuig aan het schoonmaken was. Ze zag namelijk een kotszakje waar een heel verhaal op geschreven stond. De tekst bleek afkomstig te zijn van de 21-jarige Andrea die op het punt stond iets heel impulsiefs te doen. Ze was onderweg naar haar beste vriend om te vertellen dat ze hem leuk vindt. Omdat ze zo nerveus was, besloot ze de stress van zich af te schrijven op een zakje. De schoonmaakster maakte een foto van het zakje en deelde dat op Reddit.

Als je dit leest, hallo :) Mijn naam is Andrea en ik verveel me heel erg. Op dit moment zit ik op een vlucht van Miami naar DC. Ik ben 21.

Ik kocht het ticket dus vorige nacht om 4 uur, omdat ik heel erg verliefd ben op mijn beste vriend. Hij vliegt van Boston naar New Orleans en heeft een overstap op DC. Ik woon eigenlijk in DC en wilde toch al die kan op gaan, dus ik dacht: waarom niet, ik verras hem gewoon op het vliegveld tijdens zijn overstap. Ik ga hem vertellen dat ik verliefd op hem ben.

Gedurfd, hè? Maar weet je, ik ga over vier dagen naar Australië om daar een semester te doen en ik zie hem dan vijf maanden niet. Dus eigenlijk is dit mijn laatste kans.

Ik weet nog echt niet wat ik ga zeggen, maar ik ga improviseren. Waarom niet? Ik bedoel ik ga toch weg, dus wat maakt het uit. Ik weet niet man, wens me maar geluk wie je ook bent.

Ja, ja het is suf van me om dit op een kotszakje te schrijven, maar ik verveel me. Mijn WiFi werkt niet en ik ben zo nerveus, dus dit is mijn uitlaatklep. De enorme koffie die ik dronk heeft me gevuld met cafeïne en dat helpt denk ik ook niet. Ik hoop in ieder geval dat dit jouw vlucht iets minder saai heeft gemaakt.

Doe me een plezier en doe iets geks vandaag, net zoals ik. Heel veel geluk wie je ook bent.

- Andrea

Op zoek naar Andrea

Nadat de foto's op Reddit verschenen, ging het bericht viral. De vraag die iedereen nu heeft, is natuurlijk: hoe is dit afgelopen? Is het het begin van een mooi liefdesverhaal of van een ongemakkelijke herinnering die Andrea snel zal willen vergeten? Reddit-lezers hopen het meisje snel te vinden om hier antwoord op te krijgen.

Ster advertentie
Ster advertentie