OMG

Video waarop Drake minderjarig meisje streelt en zoent duikt op

foto: twitter/thespookgod
  1. Newschevron right
  2. Video waarop Drake minderjarig meisje streelt en zoent duikt op

Donderdagavond werd de schokkende docuserie Surviving R. Kelly uitgezonden, waarin minderjarige slachtoffers vertelden wat R. Kelly precies met ze deed. Kort na de uitzending dook een oude video van Drake op, waarop hij een jong meisje van zeventien jaar oud streelt en zoent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik vond het fijn"

In de video vraagt Drake na het gezoen en het gestreel hoe oud het meisje is. Ze blijkt zeventien, maar Drake heeft daar minder moeite mee dan je zou denken: "Ik wil niet naar de gevangenis. Waarom zie je er zo uit. Ik weet niet of ik mij schuldig moet voelen, maar ik heb het leuk gehad. Ik vond het fijn hoe ik je borsten tegen mijn borstkas voelde. Ik wil je bedanken." Daarna zoent hij haar een paar keer en zien we hoe ze het podium verlaat.

Minderjarigen

Het is overigens niet voor het eerst dat Drake onder vuur ligt. In 2018 doken er berichten op dat hij een relatie zou hebben met het 18-jarige model Bella Harris, die hij al vanaf haar zestiende kent. Voeg daaraan toe dat Drake vrienden is met de 14-jarige Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown en haar advies gaf over jongens en voor je het weet zie je R. Kelly-scenario's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie