STER Advertentie
STER Advertentie

Kids stellen brutale vragen aan Rico Verhoeven: "Waarom kijk je altijd zo boos?"

Kids stellen brutale vragen aan Rico Verhoeven: "Waarom kijk je altijd zo boos?"
YouTube: SBS6

Woensdag 9 januari 2019 - 11:21 uur

|

Door:

Milou

"Waarom kijk je altijd zo boos bij de staredown, denk je dat je dan stoerder lijkt?" "Is je vriendin niet te knap voor jou?" Niet iedereen durft die vragen misschien zomaar aan kickbokser Rico Verhoeven te stellen, maar de kids uit het nieuwe programma Saved by the Bell kwamen ermee weg. In het SBS6-programma worden BN'ers voor een klas vol nieuwsgierige kinderen gezet, die vervolgens allerlei brutale vragen mogen stellen. Rico was gisteren als eerste aan de beurt en dat leverde een hoop grappige momenten op.

"Dat is een hele grote sixpack!"

jeugdtrauma

Naast dat de stoere vechter door de schattige kids werd uitgedaagd voor een staredown en het laten zien van zijn breakdancemoves, wisten de 8- tot 12-jarigen ook de gevoelige kant van Rico naar voren te krijgen. Na pittige vragen als "Wat is je grootste jeugdtrauma?" vertelde hij openhartig over zijn moeilijke jeugd en het alcoholprobleem van zijn moeder. Ook het recente overlijden van zijn vader kwam aan bod: "We waren echt vrienden, dus het was heel lastig om iemand te verliezen die heel belangrijk voor je is." 

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

  • Rapper Sjors valt Tim Hofman aan in nieuwe #BOOS-aflevering

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40452-kids-stellen-brutale-vragen-aan-rico-verhoeven-waarom-kijk-je-altijd-zo-boos"}