STER Advertentie
STER Advertentie

Mannelijke medewerkers van verpleeghuis waar comapatiënt beviel, moeten DNA afstaan

Mannelijke medewerkers van verpleeghuis waar comapatiënt beviel, moeten DNA afstaan

Woensdag 9 januari 2019 - 15:44 uur

|

Door:

Kavita

Elke man die werkt bij de Hacienda Healthcare-instelling in Phoenix, waar een comapatiënt van een baby beviel, moet verplicht DNA afstaan. Het is een bevel van de politie, die er zo achter hoopt te kunnen komen wie de 29-jarige vrouw heeft bezwangerd. Ook heeft het verpleeghuis als regel ingesteld dat mannelijke personeelsleden slechts onder toezicht van vrouwelijke collega's bij vrouwelijke patiënten mogen komen.

enige logische verklaring?

Seksueel misbruik is tot nu toe de meest logische verklaring, aangezien de vrouw al ruim tien jaar in een coma ligt. Ze verloor haar bewustzijn ooit doordat ze was verdronken. Sindsdien kan ze niet meer praten en communiceren als voorheen. 

Lees ook: Vrouw die jarenlang in coma ligt krijgt baby

zorg voor de baby

Het zoontje van de comapatiënt kwam 29 december gezond ter wereld. Volgens een anonieme bron, die sprak met de lokale nieuwszender KPHO-TV, had niemand door dat er sprake was van een zwangerschap. De verplegers kwamen er pas achter toen de vrouw ineens begon met kreunen.

Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat de familie van de vrouw in shock is, maar zich gelukkig wel ontfermd over de baby. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Actrice Imanuelle Grives gearresteerd in België met grote hoeveelheden drugs

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Famke Louise beschuldigd van plagiaat vanwege track 'Faka'

  • Sevn Alias niet te spreken over racistisch tintje Zwarte Cross: 'Allah Afbakbar'

  • Beyoncé en Blue Ivy starten #BrownSkinGirlChallenge

  • Fabrizio zit tegen een 'zware depressie' aan na Temptation Island Vips

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40458-mannelijke-medewerkers-van-ziekenhuis-waar-comapatient-beviel-moeten-dna-afstaan"}