STER Advertentie
STER Advertentie

Kapper scheert per ongeluk playknoppen in kapsel

Kapper scheert per ongeluk playknoppen in kapsel
weibo/TianXiuBot

Woensdag 9 januari 2019 - 19:47 uur

Heb jij je kapper ooit een kapsel op je telefoon laten zien, zodat hij die dope coupe van een beroemdheid voor je kon fixen? In China deed een klant dat met behulp van een video op zijn smartphone. Hij pauzeerde het filmpje precies bij het juiste shot.

playknop op je hoofd

De kapper ging als een pro aan het werk met het kapsel, maar hij dacht dat de playknop die bij het pauzeren van de video verscheen, ook bij de coupe hoorde. De Chinese klant had dus ineens twee playknoppen in zijn opscheertje zitten. Aan beide kanten van zijn hoofd!

Viral

Dit foutje is door social influencer Tian Xiu Bot gedeeld op Weibo, een soort Chinese tegenhanger van Twitter. Daar is de post 79.000 keer geliket en 22.500 keer gedeeld.

play2

Wat zou jij doen?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40468-kapper-scheert-per-ongeluk-playknoppen-in-kapsel"}