OMG

Jongetje (5) gaat los op Michael Jackson na kankerbehandeling

  1. Newschevron right
  2. Jongetje (5) gaat los op Michael Jackson na kankerbehandeling

Toen de kleine Solomon uit de Amerikaanse staat Seattle te horen kreeg dat hij helemaal klaar is met zijn kankerbehandeling, moest hij dat vieren. Het jongetje zette daarom een perfecte imitatie van 'The King Of Pop' neer. Met microfoon en glitterhandschoen gaat hij los op de wereldhit Billie Jean.

diagnose

Solomon werd in het Seattle Children's ziekenhuis behandeld voor een zeldzame en agressieve vorm van kanker. Het jongetje is dol op dansen en begon op driejarige leeftijd naar Michael Jackson te luisteren. Al snel begon hij de dansjes van 'The King Of Pop' te imiteren.

Reacties

Het filmpje stal meteen alle harten. "Dit is het schattigste dat ik ooit heb gezien!'', ''God zegen je kleine man.. Ik zal voor jou en je vrienden in het ziekenhuis bidden.'' Het zijn slechts enkele mooie reacties die onder het filmpje verschenen. De moeder van Solomon had een boodschap bij het filmpje: ''Mag hij een lichtpunt zijn voor de medestrijders tegen kanker.''

Dansmoves

Het is niet de eerste keer dat Solomon zijn dansmoves toont, voorheen ging hij al los op het liedje Bad van Michael Jackson.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie