OMG

Deze Britse vrouw gaat met haar eigen deken trouwen

  1. Newschevron right
  2. Deze Britse vrouw gaat met haar eigen deken trouwen

Ben jij zo iemand die 's winters het liefst je bed mee naar school of werk zou nemen? Dat is nog begrijpelijk, maar hou jij ook zoveel van je deken dat je ermee zou trouwen? Het klinkt raar - en dat is het ook - maar voor de Engelse Pascale Sellick is dat het geval. Haar deken is haar ware. Daarom is ze van plan om ermee in het huwelijksbootje te stappen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Intiem

De 49-jarige kunstenares vertelt dat ze de langste, betrouwbaarste, intiemste en sterkste relatie heeft met haar deken. "Het is er altijd voor mij geweest en geeft me geweldige knuffels."

Bruiloft

Pascale heeft een uitbundige bruiloft gepland op 10 februari. Iedereen is welkom: "Ik hou zoveel van mijn dekentje dat ik iedereen wil uitnodigen om mijn verbinding met mijn meest constante en comfortabele maatje te aanschouwen." De bruiloft start met de ceremonie, die zal plaatsvinden in een openbaar park. Daarna volgt er een groot feest in een kunstgalerij. Toegang is gratis en er zal taart, muziek en entertainment zijn.

Stel je even voor hoe dat eruit gaat zien:

"Neemt u, Pascale Sellick, uw deken aan tot wettige echtgenoot en belooft u getrouw alle plichten te zullen vervullen, die door de wet aan de huwelijkse staat worden verbonden? Wat is daarop uw antwoord?"

Dresscode

De dresscode? Pyjama's, pantoffels, onesies en als aanhang mag je je knuffelbeer meenemen. Wat Pascale zelf aan gaat doen, is nog een verrassing. Maar het wordt in ieder geval geen traditionele trouwjurk.

Ster advertentie
Ster advertentie