OMG

Drake verrast McDonald's medewerkers met flinke fooi

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake verrast McDonald's medewerkers met flinke fooi

Drake was gisteren weer eens gul bezig en dat heeft goed uitgepakt voor twee medewerkers van een McDonald's in Los Angeles. Hij gaf de twee niets vermoedende werknemers namelijk een flinke fooi. Eerst leek het te gaan om het bizarre bedrag van 10.000 dollar per persoon te gaan, maar achteraf blijken ze elk 100 dollar cash te hebben gehad. Ook niet verkeerd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

@McDonalds confirms what an employee told me...@drake tipped 2 McDonald’s employees $100 each, NOT $10,000. The amount doesn’t take away from his generosity. https://t.co/jRVYooJKG4

— Kim Baldonado (@KimNBCLA) 30 januari 2019

miljoenendeal

Drizzy is lekker bezig. Onlangs sloot hij namelijk een miljoenendeal met een luxe nachtclub in Las Vegas. Daarmee verdient hij volgens Amerikaanse media maar liefst 10 miljoen dollar voor het geven van tenminste tien concerten. De rapper verdient veel geld, maar hij geeft het ook graag weg. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij met geld strooit. Zo deelde hij in zijn clip van God's Plan bijna een miljoen dollar uit aan mensen die dit goed konden gebruiken. Ook deed hij in het verleden al grote donaties aan verschillende scholen en betaalde hij vorig jaar de boodschappen van alle klanten in een supermarkt in Miami.

Ster advertentie
Ster advertentie