STER Advertentie
STER Advertentie

Drake verrast McDonald's medewerkers met flinke fooi

Donderdag 31 januari 2019 - 09:19 uur

|

Door:

Milou

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake was gisteren weer eens gul bezig en dat heeft goed uitgepakt voor twee medewerkers van een McDonald's in Los Angeles. Hij gaf de twee niets vermoedende werknemers namelijk een flinke fooi. Eerst leek het te gaan om het bizarre bedrag van 10.000 dollar per persoon te gaan, maar achteraf blijken ze elk 100 dollar cash te hebben gehad. Ook niet verkeerd!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

miljoenendeal

Drizzy is lekker bezig. Onlangs sloot hij namelijk een miljoenendeal met een luxe nachtclub in Las Vegas. Daarmee verdient hij volgens Amerikaanse media maar liefst 10 miljoen dollar voor het geven van tenminste tien concerten. De rapper verdient veel geld, maar hij geeft het ook graag weg. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij met geld strooit. Zo deelde hij in zijn clip van God's Plan bijna een miljoen dollar uit aan mensen die dit goed konden gebruiken. Ook deed hij in het verleden al grote donaties aan verschillende scholen en betaalde hij vorig jaar de boodschappen van alle klanten in een supermarkt in Miami. 

Lees ook: God's Plan voor Drake: heel veel geld uitdelen

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40765-drake-geeft-10k-fooi-aan-mcdonald-s-medewerkers"}