STER Advertentie
STER Advertentie

Droombaan: Chocolade uitdelen en rondreizen in de Verenigde Staten als Chocotruck Captain

Droombaan: Chocolade uitdelen en rondreizen in de Verenigde Staten als Chocotruck Captain

Zondag 3 februari 2019 - 11:18 uur

|

Door:

Burç

Als je gek bent op chocolade, reizen en daar geld mee wil verdienen, dan kan je vanaf maart aan de slag als Chocotruck Captain! Het Nederlandse chocolademerk Tony's Chocolonely zoekt namelijk mensen die gratis chocolade gaan uitdelen in de Verenigde Staten, maar het ook mogen eten terwijl ze Amerikanen vrolijk vertellen hoe duurzaam de chocolade is.

Leider van de Chocotruck

Als Chocotruck Captain moet je leiding kunnen geven, want je bent eindverantwoordelijke van twee co-piloten die je zelf aan moet nemen. Ook wordt verwacht dat je goed bent met social media en spreken in het openbaar. Natuurlijk krijg je daar een aardig salaris voor, waar je yogalessen of massages mee zou kunnen betalen.

Hard werken

Je kan wel raden dat een Chocotruck Captain niet alleen maar leuke dingen doet, want er moet ook hard gewerkt worden. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de logistiek, de boekingen van accommodaties, het onderhoud van de truck en het bijhouden van de voorraden.

Roadtrip

Je roadtrip als Chocotruck Captain brengt je onder andere langs het SXSW-festival in Austin, Texas en het Amerikaanse hoofdkantoor in Portland. Los Angeles, San Francisco, Chicago en vele andere steden krijg je ook te zien.

Eisen

Let wel op, je moet 21 jaar of ouder zijn, een werkvergunning voor de Verenigde Staten hebben of nu snel fixen en een rijbewijs bezitten. Er wordt van je verwacht dat je makkelijk drie maanden van huis kan zijn en geen heimwee krijgt terwijl je onderweg bent. Daarnaast zijn er nog heel wat andere eisen, maar die mag je zelf lezen in de uitgebreide vacature op hun website.

Droombaantje voor jou?

Populair op FunX.nl

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op Hawaï

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40788-droombaan-chocolade-uitdelen-en-rondreizen-in-de-verenigde-staten-als-chocotruck-captain"}