OMG

Jongen belt alarmnummer om te veel huiswerk

  1. Newschevron right
  2. Jongen belt alarmnummer om te veel huiswerk

Een jongen uit de VS die een hele vervelende dag op school achter de rug had, wist even niet meer wat hij moest doen. Hij besloot daarom het alarmnummer te bellen. En ook al is 911 er natuurlijk alleen voor noodgevallen, medewerkster Antonia Bundy van de alarmcentrale loste 'de zaak' op een hartverwarmende manier op. De politie van Indiana deelde de audio van het telefoongesprek op Twitter en prees Antonia voor haar meelevende reactie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huiswerk

Hoewel Antonia getraind is om te reageren op noodgevallen, was ze compleet verrast toen de verdrietige jongen zei dat hij alleen even wilde melden dat hij een "hele slechte dag had gehad". Antonia hing niet meteen op. "Wat is er gebeurd op school?", besloot ze hem te vragen. Daarop antwoordde de jongen: "Ik heb gewoon heel veel huiswerk gekregen."

Hulp

Bundy vroeg daarna nog welke vakken hij had en of hij nog ergens hulp bij nodig had. Ze hielp hem met een rekensom en gaf hem complimenten over zijn inzet. "Sorry voor het bellen, maar ik had echt even hulp nodig," verontschuldigde de jongen zich nog aan het einde van het gesprek. "Geen probleem, we staan altijd voor je klaar," reageerde Antonia.

Ster advertentie
Ster advertentie