STER Advertentie
STER Advertentie

Jongen belt alarmnummer om te veel huiswerk

Jongen belt alarmnummer om te veel huiswerk

Dinsdag 5 februari 2019 - 10:19 uur

|

Door:

Elize

Een jongen uit de VS die een hele vervelende dag op school achter de rug had, wist even niet meer wat hij moest doen. Hij besloot daarom het alarmnummer te bellen. En ook al is 911 er natuurlijk alleen voor noodgevallen, medewerkster Antonia Bundy van de alarmcentrale loste 'de zaak' op een hartverwarmende manier op. De politie van Indiana deelde de audio van het telefoongesprek op Twitter en prees Antonia voor haar meelevende reactie.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huiswerk

Hoewel Antonia getraind is om te reageren op noodgevallen, was ze compleet verrast toen de verdrietige jongen zei dat hij alleen even wilde melden dat hij een "hele slechte dag had gehad". Antonia hing niet meteen op. "Wat is er gebeurd op school?", besloot ze hem te vragen. Daarop antwoordde de jongen: "Ik heb gewoon heel veel huiswerk gekregen."

Hulp

Bundy vroeg daarna nog welke vakken hij had en of hij nog ergens hulp bij nodig had. Ze hielp hem met een rekensom en gaf hem complimenten over zijn inzet. "Sorry voor het bellen, maar ik had echt even hulp nodig," verontschuldigde de jongen zich nog aan het einde van het gesprek. "Geen probleem, we staan altijd voor je klaar," reageerde Antonia.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40816-jongen-belt-alarmnummer-om-teveel-huiswerk"}