STER Advertentie
STER Advertentie

Ring die vrouw voor 10 pond kocht, blijkt £740.000 waard

Ring die vrouw voor 10 pond kocht, blijkt £740.000 waard

Dinsdag 5 februari 2019 - 10:49 uur

|

Door:

Elize

Een Britse vrouw die 33 jaar geleden een ring voor tien pond op een rommelmarkt had gekocht, blijkt wel heel erg veel geluk te hebben gehad. De ring blijkt namelijk 740.000 pond, omgerekend zo'n 843.000 euro, waard te zijn! 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geldnood

De 55-jarige Debra Goddard dacht jarenlang dat de ring gemaakt was van glas. Ze bewaarde de ring al die jaren in een sieradendoos, tot haar moeder plotseling in geldnood kwam. Hopend dat de ring haar een paar tientjes op zou brengen, bracht ze het sieraad naar een juwelier om het te verkopen. 

Diamant

"De juwelier viel bijna flauw," vertelt Debra aan The Sun"Hij vroeg me of ik wel wist dat dit een diamant was." De ring bleek niet van glas, maar van zeer kostbaar 26.27-karaat diamant te zijn gemaakt.

"Ik was de hele nacht wakker en naar de ring aan het staren en dacht na over wat ik ermee zou doen."

veilen

Uiteindelijk besloot Debra de ring naar een veilinghuis te brengen. Daar werd bevestigd dat de ring van diamant was en vervolgens geveild. Het sieraad bracht Debra na aftrek van de veilingkosten uiteindelijk bijna een half miljoen pond op. 

Boek

Debra heeft het geld gebruikt om haar moeder flink te verwennen. "Ze is naar Barbados geweest en heeft Tom Jones zien optreden in Las Vegas." Daarnaast is ze een bedrijf in vintage juwelen begonnen en heeft ze een boek geschreven.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40818-ring-die-vrouw-voor-10-pond-kocht-blijkt-740-000-waard"}