STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw bevalt aan boord van vliegtuig van een zoon

Maandag 18 februari 2019 - 09:48 uur

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op een vlucht van JetBlue van Puerto Rico naar Miama is vrijdag een baby geboren! De vliegmaatschappij meldt dat de crew geholpen heeft met de bevalling van "de jongste klant tot nu toe". 

"We willen de crew en medische professionals die aan boord waren bedanken voor hun snelle actie onder druk en we wensen de moeder en haar zoon het beste toe."

Naam

De baby werd toevallig geboren in een vliegtuig met de naam 'Born To Be Blue'. De luchtvaartmaatschappij laat op Twitter weten het toestel nu officieel te gaan vernoemen naar de baby. De airline laat ook weten dat er nog wat cadeautjes zullen volgen, maar treedt daarover niet in details.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cadeau

In 2017 beviel een vrouw van een zoontje in een vliegtuig van een Indiase vliegmaatschappij. De baby kreeg van de maatschappij toen een groot cadeau. Hij mag namelijk zijn hele leven lang gratis vliegen met de maatschappij.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40983-vrouw-bevalt-aan-boord-van-vliegtuig-van-een-zoon"}