STER Advertentie
STER Advertentie

Opa (85) vraagt zijn 82-jarige vrouw opnieuw ten huwelijk

Opa (85) vraagt zijn 82-jarige vrouw opnieuw ten huwelijk
Twitter: Christinacherie

Vrijdag 8 maart 2019 - 10:51 uur

Verliefd zijn is leuk, maar het is natuurlijk nog mooier als je die liefde uiteindelijk jarenlang weet vast te houden. De 85-jarige opa Karl Von Schwarz weet daar alles van. Ruim 63 jaar geleden trouwde hij met zijn jeugdliefde en onlangs vroeg de man zijn 82-jarige vrouw opnieuw ten huwelijk. 

beloofd

De man had beloofd nog een keer met zijn vrouw te trouwen als ze haar hartoperatie zou overleven. En dat gebeurde gelukkig, maar niet zonder dat er andere nare dingen bijkwamen. Zo kreeg ze een beroerte en een epileptische aanval. Inmiddels is Karls vrouw ontslagen uit het ziekenhuis.

extra speciaal

Karl nam zijn liefje mee naar een warenhuis om een ring uit te kiezen en besloot het moment extra speciaal te maken door haar weer ten huwelijk te vragen. De foto's van die speciale gebeurtenis werden gedeeld door één van hun negen kleinkinderen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41217-opa-85-vraagt-zijn-82-jarige-vrouw-opnieuw-ten-huwelijk"}