STER Advertentie
STER Advertentie

Amerikaanse studenten veroorzaken brand in Italië na koken pasta zonder water

Amerikaanse studenten veroorzaken brand in Italië na koken pasta zonder water
Screenshot YouTube

Vrijdag 8 maart 2019 - 13:50 uur

Je zou zeggen dat iedereen wel in staat is om een pakje spaghetti te koken - je kunt tenslotte gewoon de aanwijzingen op de verpakking volgen - maar dat valt vies tegen. Drie Amerikaanse uitwisselingsstudenten hebben het zelfs zo erg weten te verpesten dat er brandweer bij moest komen kijken.

Droge pasta

Volgens de Italiaanse krant La Nazione wilden de 20-jarige vrouwen pasta bolognese maken in hun appartement in Florence. Dat ging compleet meteen mis toen de ze de pasta op het vuur zetten zonder water in de pan te doen. Aangezien droge pasta niet bedoeld is om te bakken, vatte de pasta al snel vlam. De studenten raakten in paniek en uiteindelijk moest de brandweer komen om het vuur te doven. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Les

De Amerikaanse studenten worden nu belachelijk gemaakt door de Italianen. De Italiaanse chef Fabio Picchi vond dat sneu en had een beter plan. Hij heeft de studenten een paar kooklessen in zijn restaurant aangeboden, zodat ze de basistechnieken onder de knie kunnen krijgen en voortaan veilig in de keuken kunnen staan.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41225-amerikaanse-studenten-veroorzaken-brand-in-italie-na-koken-pasta-zonder-water"}