STER Advertentie
STER Advertentie

Vliegtuig moet omdraaien omdat vrouw haar baby vergeten is

Vliegtuig moet omdraaien omdat vrouw haar baby vergeten is

Dinsdag 12 maart 2019 - 16:59 uur

Als je met je baby op reis gaat, is je kleintje waarschijnlijk het eerste dat je meeneemt als je het vliegtuig instapt. Toch wist een passagier aan boord van een vliegtuig op weg naar Kuala Lumpur haar baby te vergeten in de vertrekhal. En dus kreeg de luchtverkeersleider in de Saoedische stad Djebba, waar het vliegtuig vandaan kwam, de vraag of het toestel alsjeblieft terug mocht keren.

uitzondering

Normaal gesproken maakt een vliegtuig alleen rechtsomkeert bij een noodsituatie. Toch vond de piloot de vergeten baby een uitzondering waard. Het gesprek tussen hem en de luchtverkeersleider, die zoiets nog nooit had meegemaakt, is online gegooid en al bijna een miljoen keer bekeken. Hoe het met de moeder en het kind gaat en hoe dit heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je baby vergeten?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41267-vliegtuig-moet-omdraaien-omdat-vrouw-haar-baby-vergeten-is"}