OMG

Ex-vriendin crasht bruiloft van ex-vriend in trouwjurk

foto: youtube/The AIO Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Ex-vriendin crasht bruiloft van ex-vriend in trouwjurk

White is for the bride is een ongeschreven regel die geldt op de meeste bruiloften, mits anders staat aangegeven in een dresscode. Een bruid in China dacht waarschijnlijk ook dat ze de enige in het wit zou zijn, maar de ex-vriendin van haar toekomstige echtgenoot schoot die regel aan flarden. De ex crashte de bruiloft namelijk in een spierwitte bruidsjurk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Smeken om vergiffenis

Precies op het moment dat de bruidegom zijn bruid ging zoenen kwam de ex-vriendin binnen. De ex liep het podium op, schreeuwde knielend dat het haar fout was dat ze uit elkaar waren gegaan en smeekte hem om vergiffenis. Ook de man die de hele huwelijksceremonie aan elkaar sprak, was duidelijk verrast en zei: "We hebben een onverwachte situatie hier."

Bruid verlaat bruiloft

De nieuwe bruid reageerde in het begin nog kalm, waarschijnlijk omdat ze net als haar familieleden geschokt was. Die schok duurde echter niet lang. Korte tijd later schudde ze de hand van de bruidegom en verliet haar eigen bruiloft. Of het ooit is goedgekomen, zullen we waarschijnlijk nooit meer te weten komen.

Ster advertentie
Ster advertentie