STER Advertentie
STER Advertentie

Ex-vriendin crasht bruiloft van ex-vriend in trouwjurk

Dinsdag 9 april 2019 - 11:55 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

White is for the bride is een ongeschreven regel die geldt op de meeste bruiloften, mits anders staat aangegeven in een dresscode. Een bruid in China dacht waarschijnlijk ook dat ze de enige in het wit zou zijn, maar de ex-vriendin van haar toekomstige echtgenoot schoot die regel aan flarden. De ex crashte de bruiloft namelijk in een spierwitte bruidsjurk.

Smeken om vergiffenis

Precies op het moment dat de bruidegom zijn bruid ging zoenen kwam de ex-vriendin binnen. De ex liep het podium op, schreeuwde knielend dat het haar fout was dat ze uit elkaar waren gegaan en smeekte hem om vergiffenis. Ook de man die de hele huwelijksceremonie aan elkaar sprak, was duidelijk verrast en zei: "We hebben een onverwachte situatie hier."

Bruid verlaat bruiloft

De nieuwe bruid reageerde in het begin nog kalm, waarschijnlijk omdat ze net als haar familieleden geschokt was. Die schok duurde echter niet lang. Korte tijd later schudde ze de hand van de bruidegom en verliet haar eigen bruiloft. Of het ooit is goedgekomen, zullen we waarschijnlijk nooit meer te weten komen.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Fataal ongeluk Den Haag: een van hen zou dit weekend trouwen

  • Moslima gaat viraal met selfie bij anti-islamdemonstratie

  • 24-jarige Manuel wint jackpot van 769 miljoen dollar

  • 5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Diddy over hoe overlijden Kim zijn leven beïnvloedde: "Mijn kinderen komen nu voor alles"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41618-ex-vriendin-crasht-bruiloft-van-ex-vriend-in-trouwjurk"}