STER Advertentie
STER Advertentie

Ex-vriendin crasht bruiloft van ex-vriend in trouwjurk

Dinsdag 9 april 2019 - 11:55 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

White is for the bride is een ongeschreven regel die geldt op de meeste bruiloften, mits anders staat aangegeven in een dresscode. Een bruid in China dacht waarschijnlijk ook dat ze de enige in het wit zou zijn, maar de ex-vriendin van haar toekomstige echtgenoot schoot die regel aan flarden. De ex crashte de bruiloft namelijk in een spierwitte bruidsjurk.

Smeken om vergiffenis

Precies op het moment dat de bruidegom zijn bruid ging zoenen kwam de ex-vriendin binnen. De ex liep het podium op, schreeuwde knielend dat het haar fout was dat ze uit elkaar waren gegaan en smeekte hem om vergiffenis. Ook de man die de hele huwelijksceremonie aan elkaar sprak, was duidelijk verrast en zei: "We hebben een onverwachte situatie hier."

Bruid verlaat bruiloft

De nieuwe bruid reageerde in het begin nog kalm, waarschijnlijk omdat ze net als haar familieleden geschokt was. Die schok duurde echter niet lang. Korte tijd later schudde ze de hand van de bruidegom en verliet haar eigen bruiloft. Of het ooit is goedgekomen, zullen we waarschijnlijk nooit meer te weten komen.

Populair op FunX.nl

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Beyoncé schittert tijdens Europese première 'The Lion King'

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41618-ex-vriendin-crasht-bruiloft-van-ex-vriend-in-trouwjurk"}