STER Advertentie
STER Advertentie

Schattige beelden Ronaldo en Tyago (10) gaan viral

Vrijdag 12 april 2019 - 10:56 uur

|

Door:

Elize

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De tienjarige Tyago mocht woensdag voor de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Juventus mee het veld op met Leonardo Bonucci. Dat betekende ook dat hij vlak naast niemand minder dan Cristiano Ronaldo stond. Hij kon het niet laten om even een blik naar de stervoetballer te werpen, maar dat zag Ronaldo toevallig. Hij lachte de jongen toe en gaf hem een aai over zijn bol. De vertederende beelden, die door een kijker in slowmotion zijn gezet, gingen de afgelopen dagen de hele wereld over.

Fans

Dat het voor heel velen een grote droom is om hun idool Cristiano Ronaldo te ontmoeten, was wel te zien aan de grote groep fans die woensdag te wachten stond toen de 34-jarige voetballer in Amsterdam arriveerde. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41665-schattige-beelden-ronaldo-en-tyago-10-gaan-viral"}