OMG

Temptation verleidsters niet te spreken over Sidney: Hij wilde aandacht

foto: Videostill Temptation Island
  1. Newschevron right
  2. Temptation verleidsters niet te spreken over Sidney: Hij wilde aandacht

Temptation (saa)Island nadert het einde. Na de aflevering van gisteren kwam er traditiegetrouw weer een Temptation Gossip met Olcay Gulsen online. Deze keer ging Olcay op bezoek bij verleidster Lizzy. En die is niet heel erg te spreken over hoe Sidney zich op het eiland gedroeg.

'dommerik'

In de aflevering is een fragment te zien waar je Sidney uit het niets met zijn hand over het aanrecht ziet maaien. Hij slaat daarbij een zak chips op de grond waardoor de hele keuken bezaaid wordt. Een shot later zie je Lizzy de bende opruimen.

"Wat ben je daar nou aan het doen?", vraagt Olcay haar. "Ik ben zijn chips aan het opruimen. Dommerik." krabt Lizzy zichzelf op het hoofd. Als Olcay aan haar vraagt of ze schrok van zijn woedeuitbarsting, beaamt ze dat.

aandacht

"Ja ik had zoiets van: What the fuck doet hij nu?" vervolgt ze. Maar dan verklapt ze wat volgens haar de ware reden achter het gekke gedrag van Sidney: "Sidney houdt zich ook de hele tijd bezig met de camera's"

"Hij wist: als ik dat nu ga doen, komt het op beeld. Als ik zo doe naar de camera, komt dat op beeld. Hij weet dat. Hij heeft dat al een keer gedaan. Nu zie je dat echt en toen hadden we ook zoiets van: hij wil echt opvallen. Aandacht willen ze, allebei."

vervelend met drank op

Het is niet helemaal duidelijk of Lizzy met 'allebei' doelt op de (ex?)vriendin van Sidney, Demi. Maar Lizzy is in ieder geval niet de enige die weinig goeds te zeggen heeft over Sidney. In het wekelijks terugkerende Telegraaf-programma waarin gepraat wordt over Temptation Island is deze week verleidster Naomi te gast, die ook een boekje over Sidney open doet en er nog een schepje bovenop doet. Zo zou het lijken alsof hij de gangmaker van de groep was, "Maar dat is hij totaal niet. Dat is Heikki!" vertelt Naomi stellig.

"Sidney is meer iemand die de negatieve aandacht opeist door zo te doen. Het was echt van; huh, oh... doet hij dat nou weer? Bijvoorbeeld met die dingen kapot maken. We vroegen ons echt af waarom hij dat deed. Het is echt raar. Hij wordt echt vervelend met drank op. Hij is een vervelende drinker, vind ik dan."

ja of nee

Vervolgens begint ook Naomi ook over dat Sidney van aandacht houdt. "We merkten vanaf dag één dat hij heel erg van aandacht houdt. Ik weet nog dat hij zei: Jullie moeten ons proberen te verleiden en dat doen jullie helemaal niet. Dat zegt wel wat voor persoon hij is."

"Wij zeiden altijd tegen elkaar: bij Sidney moet je ja en nee zeggen. Zolang het maar goed klinkt in zijn oren. Ga je ertegenin, dan vindt Sidney dat niet leuk. Dan wordt hij heel boos en dan blijft hij boos en gaat hij heel vervelend doen. Vertellen hoe jij je leven moet leven. Niemand wilde hem ook verleiden. We hadden best wel moeite met hem. Het is echt een jongen met een handleiding. Hij kraakte ons af. Hij was geweldig en wat wij deden, maakt niet uit of het bijvoorbeeld in ons persoonlijke leven was, was slecht."

Vervelende klus

Daarbij vertelt ze ook dat verleidster Demi, de Temptation van Sidney, ook niet bepaald stond te springen hem te verleiden. Ze zou veel beter kunnen opschieten met Morgan, maar omdat Sidney het meest gecharmeerd was van haar, richtte ze haar pijlen op Sidney. "Sidney vond Demi echt geweldig, dus we moedigden haar aan om door te gaan. Maar ze wilde helemaal niet. Met Morgan was echt oprecht, maar met Sidney was het echt van; 'ik moet hem verleiden' Dus dat was echt een vervelende klus."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie