STER Advertentie
STER Advertentie

Feestbeest valt op stoep in slaap na nachtje stappen

Zondag 21 april 2019 - 17:24 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soms ben je na een hele nacht stappen helemaal kapot. Dan wil je niets liever dan snel je eigen bed in, maar soms is je nest verder dan ooit. Op dat soort momenten kan je een vriend(in) of taxi bellen, maar wat als je daar zelfs te verrot voor bent?

Stoepbed

Een jongen uit Westvoorne was blijkbaar zodanig kapot, dat hij afgelopen nacht zijn eigen bed niet haalde. Gelukkig vond hij een waardige vervanger terwijl hij onderweg was. De stoep in Westvoorne voelt na genoeg drankjes blijkbaar ook aan als zijn matras.

Lees ook: Dit is waarom een slaaptekort kan leiden tot een kernramp

Veilig in eigen bed

Gelukkig waren de handhavers zo aardig om wat pionnetjes om zijn nieuwe comfortabele bed heen te zetten. Zo kon hij toch nog veilig is slapen. Het is overigens allemaal goedgekomen met de jongen. De handhaving meldt op Twitter: "Inmiddels ligt hij zijn roes uit te slapen in zijn eigen veiligere bedje."

Populair op FunX.nl

  • Woning en auto van Lexxxus beschoten

  • VIDEO: PlayStation 5 laadt veel sneller dan PS4 Pro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Nomineer je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards

  • Ga als een gladiator de strijd tegen kaalheid aan!

  • Releasedatum John Wick: Chapter 4 bekendgemaakt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41767-feestbeest-valt-op-stoep-in-slaap-na-nachtje-stappen"}