OMG

Man waxt wenkbrauwen van echtgenote als prank

foto: youtube/thecanfamily
  1. Newschevron right
  2. Man waxt wenkbrauwen van echtgenote als prank

Je hebt pranks die goed zijn en je hebt pranks die veel te ver gaan. Over de wenkbrauwprank die Niko Valdes onlangs heeft uitgehaald bij zijn echtgenote Cristal Allure, zijn de meningen enorm verdeeld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ben je achterlijk?"

Niko van YouTube-kanaal The CAN Family heeft een waxstrip op de wenkbrauwen van zijn vrouw geplakt, terwijl ze sliep. Het is een wraakactie, omdat ze zijn benen eerder had gewaxt. Cristal had echter nooit verwacht dat haar echtgenoot zo ver zou gaan. Je kan wel raden dat ze helemaal door het lint gaat. "Waarom zou je dat doen?" zegt ze tegen Niko. "Ben je achterlijk?"

Prank

Cristal barst uiteindelijk in tranen uit, omdat ze denkt dat ze haar wenkbrauwen kwijt is: "Niko, zeg alsjeblieft dat het een grap is", zegt ze huilend tegen haar echtgenoot. "Hoe moet ik dit eraf halen? Je gaat met sommige dingen echt te ver. Dit kan echt niet Nik." Uiteindelijk blijkt het allemaal een prank. Niko heeft de strip op een slimme manier met dubbelzijdige plakband op haar gezicht geplakt, waardoor er niets gebeurt met haar wenkbrauwen.

Ster advertentie
Ster advertentie