STER Advertentie
STER Advertentie

Ellen herenigt 'hardwerkende' Keniaanse vrouw met haar gezin

Donderdag 9 mei 2019 - 13:07 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Keniaanse Achieng Agutu werkt al vijf jaar keihard om zichzelf te kunnen onderhouden in de Verenigde Staten. Ze heeft van een vaste baan als toelatingsconsulent en daarnaast wast ze auto's, werkt ze als oppas, als schoonmaker, als taxichauffeur en ze geeft Engelse les aan internationale studenten. Onlangs zat ze in het publiek bij The Ellen Show en daar stond haar een enorme verrassing te wachten.

Stiekeme Ellen

Ellen Degeneres nodigde Achieng uit op haar bank en deed alsof dat door haar prachtige outfit en dansmoves kwam. Maar de presentatrice bleek stiekem meer over de Keniaanse te weten. Zo wist Ellen al dat Achieng de Engelse taal heeft geleerd dankzij The Ellen Show. In Kenia had adviseerden mensen haar dat je een taal het beste kon leren, door naar muziek te luisteren. Achieng noteerde daarom tijdens iedere show Ellen de artiesten en de nummers die ze daar deden. In een internetcafé ging ze vervolgens zoeken naar de songtekst en leerde dan waar het liedje over ging.

Familie deed alles voor Achieng

Wat Ellen ook wist, is dat Achieng haar gezin al twee jaar niet gezien had. Haar broer woont in Zuid-Afrika en haar ouders zitten nog in Kenia. Waar de Keniaanse haar doorzettingsvermogen vandaan heeft, bleek al snel toen ze vertelde hoe ze in de Amerika belandde. "Mijn familie in Kenia heeft alles gedaan om mij hierheen te krijgen. Ze verkochten stukken land en leenden geld zodat ik hier zorgeloos kan studeren."

Herenigd

Ellen vond het tijd dat de hardwerkende Achieng haar ouders weer kon zien. De presentatrice deed alsof ze een videoverbinding hadden met de ouders en broer van Achieng, maar dat bleek allemaal hartstikke nep. Ze zaten gewoon in de studio en werden daar herenigd met deze hardwerkende meid. En ze wonnen ter plekke ook nog een mooi bedrag!

Verhaal krijgt andere wending

Het prachtige verhaal van Achieng krijgt in de Keniaanse media een hele andere wending. Zo schrijft Pulse Live dat Achieng en haar ouders elkaar niet twee jaar geleden voor het laatst hebben gezien. Op een Facebookfoto van vorig jaar, zien we de Keniaanse duidelijk samen in Indiana tijdens haar diploma-uitreiking.

Reist de wereld over

Achieng is een beautyvlogger, maar volgens Pulse Live heeft ze ook voor haar Amerikaanse droom op een zeer prestigieuze school gezeten in Kenia. Daarnaast vindt de krant het erg opvallend dat Achieng, die heel wat baantjes zegt te hebben, toch alle tijd had om naar Qatar, Machu Picchu, Bali, Tulum en Marrakech af te reizen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twijfels

De Keniaanse pers denkt dat er meer achter het verhaal van Achieng zit en zo denken een aantal Kenianen er op Twitter ook over:

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.42008-ellen-herenigt-hardwerkende-keniaanse-vrouw-met-haar-gezin"}