STER Advertentie
STER Advertentie

Australische vrouw ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder

Australische vrouw ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder
Screenshot: KIIS 1065

Maandag 13 mei 2019 - 11:13 uur

|

Door:

Elize

Je partner betrappen op vreemdgaan, is sowieso verschrikkelijk. Maar het is nog erger als je erachter komt dat het met een van je ouders is! Het lijkt misschien een bizar verhaal uit een film, maar het overkwam Tanya. De 27-jarige Australiër ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder. Ze vertelde het vreselijke verhaal op de radio bij de Kyle en Jackie O Show.

“Mijn moeder en mijn ex hebben simpelweg met elkaar aangepapt”

Vreemdgaan

Tanya is zes jaar getrouwd met haar man en ze hebben samen een dochter. Haar man ging al een keer eerder vreemd. Dat was met een jeugdliefde. Ze vergaf hem toen, omdat ze haar familie bij elkaar wilde houden.

Confrontatie

Helaas ontdekte ze een paar weken geleden dat hij weer was vreemdgegaan. Ze kwam achter het verraad doordat verschillende familieleden haar gewaarschuwd hadden. Ze besloot het eerst te vragen aan haar moeder, met wie ze een goede band heeft. “Ik confronteerde haar… Ze schoot meteen in de verdediging en gaf hem de schuld van alles. Ze bevestigde noch ontkende de beschuldigingen.” Daardoor wist Tanya al helemaal zeker dat er iets speelde.

“Mijn intuïtie bevestigde dat. Toen ik mijn moeder en man confronteerde, gaven ze elkaar de schuld. Ze waren zichzelf zo erg aan het verdedigen. Er gingen zoveel alarmbellen af, dat ik het niet meer aankon.”

Wereld ingestort

Tanya’s wereld stortte in door dit verraad. Het was extra moeilijk, omdat twee van de belangrijkste personen in haar leven haar dit hadden aangedaan. Ze heeft haar man verlaten en heeft ook haar moeder niet meer gesproken.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • ME bereidt zich voor op komst duizend hooligans naar Utrecht