STER Advertentie
STER Advertentie

Man doet romantisch huwelijksaanzoek tijdens vlucht naar Aruba

Woensdag 19 juni 2019 - 08:16 uur

|

Door:

Elize

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Amerikaanse Sanchez en Sydney konden hun eerste vakantie naar het buitenland niet beter beginnen. Sanchez vroeg zijn vriendin namelijk ten huwelijk in het vliegtuig naar Aruba. De videobeelden van het schattige huwelijksaanzoek gaan nu de hele wereld over.

Verrassing

"Het was een van de beste dagen van mijn leven", deelt de fitnessinstructeur op Instagram. "Ik kreeg de kans om mijn beste vriendin te verrassen met een huwelijksaanzoek." Sydney dacht dat Sanchez naar voren werd geroepen door een medewerker, omdat ze cadeautjes aan het weggeven waren. Maar dat hoorde allemaal bij het plan, want toen hij midden in het vliegtuig stond, pakte hij de intercom en vroeg hij of ze met hem wilde trouwen.

Sydney laat op Instagram weten dat ze compleet verrast was en ook een beetje verlegen werd door de situatie. "Ik kreeg meteen tranen in mijn ogen. Natuurlijk zei ik: 'ja'!"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.42510-man-doet-romantisch-huwelijksaanzoek-tijdens-vlucht-naar-aruba"}