STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw bevalt van andermans baby's na fout van ivf-kliniek

Vrouw bevalt van andermans babys na fout van ivf-kliniek
Pexels

Maandag 8 juli 2019 - 11:50 uur

|

Door:

Kavita

Een Amerikaanse ivf-kliniek wordt aangeklaagd vanwege een grote blunder. Een vrouw beviel - door een fout bij het inbrengen van de embryo's - van andermans baby's. Het gevolg na een volledige zwangerschap: ze moest de kinderen afstaan aan de biologische ouders. 

Dure bevalling

Het was vorig jaar dat het Amerikaans-Aziatische echtpaar een ivf-behandeling begon van ruim 100.000 dollar. Na een aantal mislukte pogingen, lukt het uiteindelijk toch om zwanger te raken en kreeg het stel te horen dat ze in verwachting van een tweeling waren. 

dubbele blunder

Toen de vrouw in september beviel, werd al snel duidelijk dat de kinderen niet van haar konden zijn. Het Aziatische uiterlijk van de vrouw matchte niet met hoe de kinderen eruitzagen. Daarnaast bleek later uit een dna-test dat de kinderen eigenlijk hele andere biologische ouders hadden. Nog erger: de baby's waren niet eens familie van elkaar! De ivf-kliniek had twee embryo's van twee stelletjes bij de vrouw geïnjecteerd. 

Wat er met de eigen embryo's van het Amerikaans-Aziatische echtpaar is gebeurd, is onbekend.  

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.42747-vrouw-bevalt-van-andermans-baby-s-na-fout-van-ivf-kliniek"}