OMG

Deze twee vriendinnen doen er alles aan om 'identieke barbies' te worden

foto: YouTube: Barcroft TV
  1. Newschevron right
  2. Deze twee vriendinnen doen er alles aan om 'identieke barbies' te worden

Als je dacht dat jij en je bestie de absolute friendship goals behaald hebben, dan ken je vast de Zweedse Julia en Sofia nog niet. Deze twee vriendinnen (20) doen er namelijk alles aan om zoveel mogelijk op elkaar te lijken. Daarvoor hebben de meiden dan ook al verschillende bezoekjes aan de plastisch chirurg gebracht. Hun missie? Een eeneiige tweeling worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van matching outfits naar fillers

In een video van het YouTube-kanaal Barcroft TV vertellen de vriendinnen dat ze van jongs af aan al bezig zijn met op elkaar te lijken. Toen ze tien jaar oud waren, belden ze elkaar op om af te spreken wat ze die dag naar school zouden aantrekken. Vandaag de dag gaat het verder dan een matching outfit: ze hebben hun haar zwart geverfd, nemen dezelfde botox en fillers en zijn bijna elke dag in de gym te vinden. Alles om 'identieke barbies' te worden.

Commentaar

Julia en Sofia vertellen dat ze veel haatcomments krijgen. Aan The Sun geven ze aan dat hun look in hometown Stockholm niet echt geaccepteerd wordt. Vooral op hun lippen, die ze regelmatig laten opspuiten, krijgen ze commentaar. Ook hun ouders zijn niet echt blij met de transformatie, maar daar zitten de meiden niet echt mee: "Het kan met niet schelen of m'n ouders het goedkeuren. Het is mijn leven. Ik ben ouder dan 18, ik kan doen wat ik wil."

Ster advertentie
Ster advertentie