OMG

Student brengt kartonnen bord van moeder naar diploma-uitreiking

foto: Twitter: Paolo John
  1. Newschevron right
  2. Student brengt kartonnen bord van moeder naar diploma-uitreiking

De Filipijnse student Paolo John wilde niets liever dan dat zijn moeder zou zien hoe hij zijn diploma in ontvangst zou nemen. Helaas kon dat niet, omdat zijn moeder een paar jaar geleden overleed. Daarom bedacht hij een manier waarop ze toch een beetje aanwezig kon zijn.

Moeder

Paolo besloot een enorm kartonnen bord van zijn moeder mee te nemen naar de diploma-uitreiking. Het bord was precies even groot als zijn moeder, namelijk 1.57 meter. Hij deelde de foto's op Twitter en schreef daarbij: "Voor mijn prachtige moeder. Mama, je oudste is geslaagd. Ik hoop dat je gelukkig bent bij God. Ik heb mijn school afgemaakt, omdat dit is wat je wilde. Ik hou heel veel van je."

Viral

Paolo vertelt aan Bored Panda dat zijn moeder, met wie hij een hele goede band had, hem beloofd had aanwezig te zijn bij zijn diploma-uitreiking. In augustus 2016 overleed ze echter aan een longontsteking.

De afgelopen dagen is het verhaal van Paolo helemaal viral gegaan:"Ik had dit niet verwacht. Ik wil iedereen bedanken en zeggen dat ze altijd van hun ouders moeten houden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie