STER Advertentie
STER Advertentie

Jongetje belt 911 voor pizza en krijgt het bezorgd door politie

Donderdag 8 augustus 2019 - 11:25 uur

|

Door:

Milou

Soms zijn er dagen waarop je gewoon een hele heftige craving hebt naar pizza. De 5-jarige Manny uit Florida had zo'n dag. Hij had honger en totaal geen zin in de cornflakes die zijn zus voor hem aan het maken was, dus wat doe je in zo'n noodgeval? De politie bellen natuurlijk.

911-pizzaline

Manny wist de telefoon van zijn zus te bemachtigen en belde het alarmnummer: "Ik wil dat jullie me een pizza brengen alsjeblieft." Zijn zus kreeg al snel door waar haar broertje mee bezig was en hing in een lichte panic attack snel op. Om te checken of 'pizza' toch geen codetaal was voor 'help', gingen er vervolgens drie agenten op onderzoek uit.

Lees ook: Jongen belt alarmnummer om te veel huiswerk

Lesje geleerd?

Eenmaal aangekomen op het adres hadden de agenten al snel door dat er geen sprake was van een noodsituatie. Ze maakten daarom van de situatie gebruik om het jochie een lesje te geven over het gebruik van het alarmnummer. Allemaal leuk en aardig, maar Manny had nog steeds honger en dus besloten de agenten op pad te gaan voor een pizza en deze persoonlijk te bezorgen. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.43109-jongetje-belt-911-voor-pizza-en-krijgt-het-bezorgd-door-politie"}