STER Advertentie
STER Advertentie

Jongetje breekt neus tegen lantaarnpaal voor foto met Salah

Zondag 11 augustus 2019 - 17:46 uur

|

Door:

Elize

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat doe je als je je idool in een auto voorbij ziet rijden? Twee broertjes uit Liverpool werden in ieder geval helemaal gek toen ze hun held Mohamed Salah voorbij zagen rijden. Ze trokken meteen een sprintje achter hem aan, maar zagen daarbij wel een lantaarnpaal over het hoofd. 

Lees ook: 5-jarig dochtertje van Mo Salah steelt de show bij Liverpool

Paal

Een van de broertjes, de 11-jarige Louis Fowler, brak zijn neus toen hij tegen de paal opliep. Salah zag het allemaal gebeuren toen hij in zijn achteruitkijkspiegel keek. Daarom zette hij zijn auto meteen aan de kant om te kijken of het wel goed ging met het jongetje. 

Hoewel Louis waarschijnlijk hartstikke veel pijn had, kwam tegelijkertijd wel een van zijn dromen uit. Hij mocht op de foto met de Egyptische voetballer. Zijn 10-jarige broertje Isaac kreeg natuurlijk ook die kans.

Medelevend

Volgens de stiefvader van de jongetjes was Salah heel medelevend, zo vertelde hij achteraf aan Sky News"Mo verontschuldigde zich en hij was heel verzorgend en medelevend naar de jongens." Nadat Louis op de foto was gegaan met de topvoetballer, werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor controle. 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.43140-jongetje-breekt-neus-voor-foto-met-salah"}