OMG

Jongetje breekt neus tegen lantaarnpaal voor foto met Salah

foto: Joe Cooper
  1. Newschevron right
  2. Jongetje breekt neus tegen lantaarnpaal voor foto met Salah

Wat doe je als je je idool in een auto voorbij ziet rijden? Twee broertjes uit Liverpool werden in ieder geval helemaal gek toen ze hun held Mohamed Salah voorbij zagen rijden. Ze trokken meteen een sprintje achter hem aan, maar zagen daarbij wel een lantaarnpaal over het hoofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paal

Een van de broertjes, de 11-jarige Louis Fowler, brak zijn neus toen hij tegen de paal opliep. Salah zag het allemaal gebeuren toen hij in zijn achteruitkijkspiegel keek. Daarom zette hij zijn auto meteen aan de kant om te kijken of het wel goed ging met het jongetje.

Hoewel Louis waarschijnlijk hartstikke veel pijn had, kwam tegelijkertijd wel een van zijn dromen uit. Hij mocht op de foto met de Egyptische voetballer. Zijn 10-jarige broertje Isaac kreeg natuurlijk ook die kans.

Medelevend

Volgens de stiefvader van de jongetjes was Salah heel medelevend, zo vertelde hij achteraf aan Sky News: "Mo verontschuldigde zich en hij was heel verzorgend en medelevend naar de jongens." Nadat Louis op de foto was gegaan met de topvoetballer, werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Ster advertentie
Ster advertentie