STER Advertentie
STER Advertentie

Deze 21-jarige miljonair was 4 jaar geleden nog dakloos

Deze 21-jarige miljonair was 4 jaar geleden nog dakloos
YouTube: Fresh Networking

Maandag 12 augustus 2019 - 10:03 uur

|

Door:

Ginette

De Australische Harry Sanders raakte op 17-jarige leeftijd dakloos, maar vier jaar later ziet zijn leven er heel anders uit. Inmiddels is hij namelijk miljonair. Dat heeft hij volgens zichzelf mede te danken aan die zware periode waarin hij geen dak boven zijn hoofd had. 

Belangrijke periode

Harry Sanders richtte in 2017 zijn eigen bedrijf Studiohawk op. Inmiddels is dat bedrijf anderhalf miljoen Australische dollar waard. In een interview met 7News vertelt hij dat de periode zonder dak boven zijn hoofd hem veel waardevolle lessen heeft geleerd.''Deze ervaring heeft me volwassen gemaakt en veel veerkracht en motivatie gegeven. [...] Zonder die periode zou ik niet dezelfde persoon zijn. Zoiets verschrikkelijks meemaken, heeft me veel zelfverzekerder gemaakt in stressvolle situaties."

''De eerste nacht dakloos zijn was de ergste. Ik had geen idee waar ik heen moest of wat ik moest doen. Ik bracht mijn eerste paar nachten onder een brug door, ik wist niet wat ik moest doen en ik durfde geen hulp te vragen. Het kan gevaarlijk zijn, want de daklozen hebben vaak een eigen territorium. Ik wist dat niet, dus kwam al snel in de problemen.''

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single