STER Advertentie
STER Advertentie

Politie zoekt wedding crasher die cadeaus steelt op bruiloften

Politie zoekt wedding crasher die cadeaus steelt op bruiloften

Vrijdag 16 augustus 2019 - 09:45 uur

|

Door:

Elize

De politie van Texas is op zoek naar een vrouw die de afgelopen maaanden op meerdere bruiloften onuitgenodigd opdook. Deze serial wedding crasher doet zich eerst voor als gast en steelt vervolgens de huwelijkscadeaus van het bruidspaar. 

Wedding crasher

De Comal County Sheriff's Office heeft een foto van de vrouw gedeeld op Facebook en vraagt hulp bij het identificeren van de vrouw. Degene met de juiste tip krijgt een beloning van 4000 dollar. "Deze wedding crasher is niet alleen in Comal County, maar ook in de omgeving naar meerdere bruiloften gegaan en ziet nietsvermoedende families en vrienden van het bruidspaar als prooi", is te lezen in het Facebookbericht.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

duizenden dollars

Rechercheur Scott Drakes van de Comal County Sheriff's Office vertelde aan de lokale zender KENS 5 dat de dief waarschijnlijk al duizenden dollars aan cheques en cadeaukaarten heeft gestolen. De politie is al sinds december opzoek naar de vrouw.

Slachtoffers

Een van de bruidsparen die slachtoffer werden van de stelende onuitgenodigde gast waren Dani en Kinsey Shick. Zij kwamen een dag na hun bruiloft erachter dat meerdere cadeaukaarten ter waarde van honderd euro en tickets naar Disneyland gestolen waren.

"We hebben de dag van ons leven gehad", vertelt Dani aan BuzzFeed News"Sommige medewerkers wisten al op de avond zelf wat er gebeurd was, maar ze hebben ons dat bewust niet verteld - wat geweldig is. Ik ben blij dat ze daarmee gewacht hebben. Het was beter om dit een dag later te ontdekken dan tijdens ons feest." Kinsey vertelt dat ze best verdrietig waren. "Ik hoop dat ze geen openhartige brieven heeft gestolen."

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin