OMG

Vrouw slikt verlovingsring door na gebeurtenis in nachtmerrie

foto: YouTube: CBS 8 San Diego
  1. Newschevron right
  2. Vrouw slikt verlovingsring door na gebeurtenis in nachtmerrie

Je kent het wel, van die dromen die nét iets te echt lijken. Vervolgens word je wakker en kun je opgelucht ademhalen, omdat het maar een droom bleek te zijn. Een Amerikaanse vrouw had afgelopen week ook zo'n droom: alleen deze had real life gevolgen.

'Bad guys'

De 29-jarige vrouw, Jenna Evans, schrijft op Facebook dat ze droomde over bad guys die haar en haar verloofde achtervolgden. Vervolgens zei haar verloofde dat ze de ring moest doorslikken om hem veilig te houden. Maar niet alleen in de droom slikte ze de sieraad door, ook in het echt.

for real

"Ik herinner me dat ik half slapend, half wakker de ring van mijn vinger gleed en een glas water pakte van het nachtkastje om het door te slikken", vertelt de verloofde in een Facebookpost. Toen Jenna wakker werd zonder ring om haar vinger, besefte ze dat ze daadwerkelijk de ring had doorgeslikt.

102.000 likes

De ring is na een ziekenhuisbezoekje weer veilig terug op haar vinger, maar het verhaal zal nog wel even blijven hangen. De Facebookpost, waarin ze vertelt over de nachtmerrie, gaat ondertussen de hele wereld over en heeft inmiddels meer dan 61 duizend shares en 102.000 likes. De vrouw heeft in een interview gezegd dat ze de ring voorlopig s' nachts maar even afdoet, "voor de zekerheid."

Ster advertentie
Ster advertentie