STER Advertentie
STER Advertentie

Man verdronken tijdens onderwater-huwelijksaanzoek in Tanzania

Zondag 22 september 2019 - 13:13 uur

|

Door:

Burç

Steven Weber Jr. besloot zijn vriendin Kenesha Antoine op avontuurlijke wijze ten huwelijk te vragen tijdens hun vakantie in Tanzania. De Amerikaan dook het water in bij hun vakantieverblijf, terwijl zij hem van achter een glazen wand kon zien zwemmen. Wat Kenesha echter niet wist, is dat ze verrast zou worden door Steven. Hij had een briefje en een ring bij zich en vroeg zijn grote liefde Kenesha onder water ten huwelijk. Op Facebook schrijft de vrouw dat Steven haar antwoord nooit heeft kunnen horen, omdat hij niet levend uit het water is gekomen.

Afschuwelijke twist van het lot

Op Facebook schrijft Kenesha: "Je bent nooit meer teruggekeerd uit dat diepe water, dus je hebt nooit mijn antwoord kunnen horen: Ja! Ja! Een miljoen keer, ja, ik wil met je trouwen! De beste dag van onze levens veranderde in de verschrikkelijkste. De meest afschuwelijke twist van het lot die je je maar kan voorstellen."

"Mijn engel, mijn ziel"

Kenesha schrijft dat Steven de perfecte man was voor haar: "Je was de perfecte geliefde, mijn engel, mijn ziel. Ik zal je altijd bij mij dragen. En ik zal je vinden in een volgend leven en daarin met je trouwen. En in de levens die daarop volgen ook. Ik hou onwijs veel van je en dat zal ik altijd blijven doen."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"