OMG

Verdachte man steekt joint op in vliegtuig na noodlanding

foto: youtube/tmz
  1. Newschevron right
  2. Verdachte man steekt joint op in vliegtuig na noodlanding

Een vlucht van American Airlines maakte afgelopen vrijdag een noodlanding in Denver tijdens een vlucht van Phoenix naar Minneapolis, omdat een man zich volgens het personeel zeer verdacht gedroeg. Zo zou hij zichzelf hebben opgesloten op het toilet van het vliegtuig. Dat was volgens TMZ vlak nadat hij gezegd had dat hij onder invloed was van cocaïne.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jointje opsteken

In de video is te zien hoe de man na de noodlanding op zijn plek zit en daar iets opsteekt wat op een joint lijkt. Dat gebeurt terwijl agenten en medisch personeel hem proberen te benaderen. Op dat moment heeft de piloot de reizigers van de eerste dertien rijen net gevraagd om het vliegtuig te verlaten, zodat de man die de boel verstoord, meegenomen kan worden. Terwijl de reizigers langs de man heen lopen, haalt hij ineens uit richting een van hen.

Geboeid

Agenten van het lokale politiekorps en medisch personeel grijpen kort na de uithaal van de man in. Hij wordt meegenomen en op het vliegveld geboeid op een brancard. Daar schreeuwt hij vervolgens de boel bij mekaar omdat hij pijn heeft.

Medische oorzaak

De politie van Denver heeft TMZ laten weten dat het hier ging om een medisch probleem. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar het is onduidelijk wat er daarna met de man is gebeurd. Het vliegtuig vertrok twee uur later weer richting Minneapolis.

Ster advertentie
Ster advertentie