OMG

Vrouw klimt in leeuwenverblijf en danst en zwaait naar mannetjesleeuw

foto: instagram/realsobrino
  1. Newschevron right
  2. Vrouw klimt in leeuwenverblijf en danst en zwaait naar mannetjesleeuw

Een vrouw heeft haar leven op bizarre wijze op het spel gezet door te dansen voor een leeuw in een dierentuin in New York. De vrouw zou afgelopen weekend over het hek van het leeuwenverblijf in de Bronx Zoo geklommen zijn. Op de beelden is te zien hoe ze danst en zwaait naar de dieren.

Dansen en zwaaien

Op het moment dat de leeuw op haar afkomt, blijft de vrouw gewoon doorgaan met dansen en zwaaien naar de mannetjesleeuw. Ze lijkt hem zelfs uit te dagen, maar de leeuw reageert niet. "Deze actie was een ernstige overtreding en had kunnen resulteren in ernstige verwondingen of de dood", laat de dierentuin weten in een verklaring.

"Gestoord"

De video is opgenomen door dierentuinbezoeker Hernán Reynoso die op dat moment met zijn vrouw en kind in de Bronx Zoo rondliep. Hernán vertelt News 4 dat hij in eerste instantie dacht dat de bizarre actie onderdeel was van een leeuwenshow. Toch duurde die gedachte niet lang: "Ze stond daar te dansen en zei gedag tegen de leeuw en dat was echt gestoord." De leeuw zou volgens de bezoeker op een gegeven moment gebruld hebben naar de vrouw. Hij besloot daarna te vertrekken met zijn vrouw en kind.

Ster advertentie
Ster advertentie