STER Advertentie
STER Advertentie

Gasten krijgen spacecake op begrafenis door fout cateraar

Gasten krijgen spacecake op begrafenis door fout cateraar

Woensdag 30 oktober 2019 - 07:57 uur

|

Door:

Elize

In het Duitse plaatsje Wiethagen heeft een cateraar een bizarre vergissing gemaakt. In plaats van normale cake werd er spacecake geserveerd op een begrafenis. Daardoor raakten er dertien mensen, waaronder de weduwe, onwel. Het incident vond afgelopen augustus al plaats, maar uit respect voor de nabestaanden werd het nieuws toen niet naar buiten gebracht. 

Dochter

Je vraagt je natuurlijk af hoe iemand zo´n pijnlijke fout kunt maken. De verwarring ontstond toen een medewerkster van het desbetreffende restaurant haar 18-jarige dochter vroeg om de cake te bakken. De jonge vrouw bakte vervolgens niet alleen de cake voor de begrafenis, maar ook spacecake voor een andere gelegenheid. 

De volgende ochtend - je raadt het al - pakte haar moeder per ongeluk de verkeerde cake uit de koelkast en serveerde die aan de aanwezigen op de begrafenis. Een aantal van de aanwezigen werden na het eten van de spacecake duizelig en misselijk en moesten behandeld worden.

Onderzoek

Na het vervelende voorval is er door een aantal gedupeerden aangifte gedaan. Volgens de politie, die onderzoek doet naar de zaak, zou de 18-jarige schuldig kunnen zijn aan het overtreden van de drugswet. Ook zou ze verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor het veroorzaken van gevaarlijk letsel.

Populair op FunX.nl

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Overlevende aanslag Hanau doet zijn verhaal

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door