STER Advertentie
STER Advertentie

Koppel rookt enorme marihuana bong tijdens huwelijksceremonie

Vrijdag 8 november 2019 - 17:18 uur

|

Door:

Daisy

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We zijn gewend dat het jawoord bij een trouwerij wordt afgesloten met ringen, een kus, een feest... Iets in die richting. Maar een stel uit Californië die samen een eigen Cannabis-blog bijhouden pakte het heel anders aan. Zij werden nog vóór het jawoord samen knetterstoned. 

gigantische bong

Ja, je leest het goed: marihuanaliefhebbers Coral en Mio traden kortgeleden in het huwelijksbootje en bedachten daar een manier om de liefde die ze hebben voor wiet ook mee te nemen in hun huwelijk. Een paar minuten voordat ze in Santa Cruz "Ja, ik wil" zeiden, rookte het koppel samen uit een gigantische bong die ze speciaal voor de trouwerij hadden laten maken. 

cannabis blog

Coral, die samen met haar hubby de blog, social media en het YouTube-kanaal Coral Reefer beheert, deelde een aantal van de kiekjes van het speciale moment van hun trouwdag op Instagram. 

Alles is verder doodnormaal aan de bruiloft: Coral droeg een traditionele witte jurk met sluier en Mio een prachtig grijs pak. Coral is ook heel gelukkig met de mooiste dag uit haar leven, die ze "precies gevierd hebben zoals we wilden." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Inclusief het busje waar we na de ceremonie 10 minuten in ons eentje hebben zitten smoken, voordat we ook onze gasten aan boord uitnodigden. Mio was mijn beste vriend in de kleuterklas, mijn partner in de laatste paar jaar van mijn blog en nu is hij mijn man voor altijd! Op een leven lang smoken met zijn tweetjes!" 

 

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • Officieel: Prins Harry en Meghan doen afstand van koninklijke titels

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

  • Timbaland viel 59 kilo af na afkicken van pijnstillers en leeft nu gezond