OMG

Gulle baas verrast werknemers met 10 miljoen aan bonussen

foto: Video St. John Properties
  1. Newschevron right
  2. Gulle baas verrast werknemers met 10 miljoen aan bonussen

Edward St. John, de eigenaar van een groot Amerikaans makelaarsbedrijf, heeft gezorgd voor het beste kerstfeestje ooit. Hij verraste zijn 198 werknemers namelijk met maar liefst 10 miljoen dollar aan bonussen! Dankzij hem gaan sommige werknemers nu het nieuwe jaar in met tienduizenden dollars extra op hun rekening.

Dikke bonus voor de monteur

Het enorme bedrag werd onder de werknemers verdeeld op basis van het aantal jaar dat ze bij het bedrijf in dienst zijn. De bonus liep daardoor bij sommigen op tot zo'n 270.000 dollar (ongeveer 220.000 euro). Door deze verdeling kreeg een monteur die al 39 jaar in dienst is meer in zijn envelopje dan de president van het bedrijf. En oh ja, de bonus komt bovenop de jaarlijkse vakantiebonus en nieuwjaarsbonus.

Deze fissa is lit

Voor het speciale kerstfeestje trok het bedrijf alles uit de kast. Voor werknemers die ver weg wonen, werden vliegtickets en hotelkamers geregeld, zodat iedereen erbij kon zijn. Edward St. John deelde de bonus uit, omdat hij met zijn medewerkers wilde vieren dat er een grote doelstelling behaald is. "Ik bestuur de boot, maar zij zorgen dat de boot blijft varen. Zonder het team zijn we niks!"

Blije werknemers

De werknemers konden hun ogen niet geloven toen ze de rode envelopjes met daarin de cheques openden. Op een video is te zien hoe ze juichen en schreeuwen van blijdschap en elkaar spontaan in de armen vliegen. "Dit verandert mijn leven!" Good to know: St. John Properties staat nog open voor sollicitaties...

Ster advertentie
Ster advertentie