OMG

Verdachte met 30 telefoons in wielrenbroek opgepakt in AFAS Live

foto: Politie.nl
  1. Newschevron right
  2. Verdachte met 30 telefoons in wielrenbroek opgepakt in AFAS Live

De politie heeft een 34-jarige man aangehouden voor de diefstal van dertig mobiele telefoons tijdens een concert van Sum 41 in AFAS Live. De zakkenroller had de mobieltjes verstopt in een wielrenbroek die hij onder zijn normale kleding droeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belgiƫ x Nederland

Een paar dagen voor de arrestatie van de man, werden er vijftig mobiele telefoons gejat tijdens een concert van dezelfde band in Antwerpen. De Belgische politie waarschuwde de Nederlandse collega's, omdat het volgende optreden in Amsterdam plaats zou vinden. De Nederlandse politie besloot om na die waarschuwing extra politie in te zetten bij het concert en dat wierp zijn vruchten af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zaal afgesloten

In de AFAS Live bleek al snel dat meerdere personen hun mobiele telefoon kwijt waren geraakt. Ook waren er concertgangers die een signalement van de mogelijke dader wisten door te geven. De politie besloot de zaal af te sluiten, zodat de dader gepakt kon worden. De Nederlandse agenten vonden de man al snel met dertig telefoons in zijn wielrenbroek. De Roemeen zit nu vast en moet volgende week voor de rechter verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie