OMG

Ouders nemen modem mee op roadtrip omdat kinderen weigeren mee te gaan

foto: Facebook: Cassie Langan
  1. Newschevron right
  2. Ouders nemen modem mee op roadtrip omdat kinderen weigeren mee te gaan

Als kind uit de Haagse Schilderswijk moest ik vaak verplicht met mijn ouders mee naar de Haagse Markt. En dan precies op zaterdagochtend terwijl dan de leukste tekenfilms op televisie te zien waren. Toen ik wat ouder werd en alleen thuis kon blijven, hoefde ik gelukkig niet meer mee. Tegenwoordig zijn er ouders die net een stapje verder gaan dan die van mij.

Internetmodem

De Australische Cassie en Chris wilden een roadtrip maken met hun drie kinderen, maar die hadden er totaal geen zin in. Je weet wel: "Mam, pap, dat is saai! Wij willen niet mee!" De ouders besloten de kinderen thuis te laten, maar namen wel iets anders mee: het internetmodem! De kinderen konden dus de hele dag niet op het internet.

Roadtrippende Modem

De kinderen hebben niet optimaal kunnen genieten van hun vrije dag, maar het modem wel. Cassie en Chris hebben het modem overal mee naar toe genomen en daar foto's van gemaakt om te delen op hun socials. Het internetkastje is daarop zonnend te zien en ook terwijl er döner wordt gegeten. Mr. Modem had het waarschijnlijk beter naar zijn zin dan de kinderen die helemaal zonder internet thuis zaten. Wat zouden ze gedaan hebben? Bordspelletjes? Of gewoon 4G tappen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie