STER Advertentie
STER Advertentie

Vader scheert zoon de coupe van de 'verkeerde' Ronaldo

Zondag 5 april 2020 - 13:17 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kappers hebben de deuren moeten sluiten, dus wat doe je dan? De tondeuse pakken! Een jochie uit Engeland wilde niets liever dan een Ronaldo-kapsel. Hij vergat zijn vader alleen duidelijk te maken dat het om Cristiano Ronaldo ging. De Portugese topvoetballer. Voordat die echter de voetbalvelden veroverde, was een andere Ronaldo de topspeler van de wereld.

Portugese Ronaldo vs Braziliaanse Ronaldo

De vader van het jongetje beschouwt Cristiano Ronaldo niet als dé Ronaldo. Voor hem is dat duidelijk de Braziliaanse spits Ronaldo Luís Nazário de Lima die in de jaren negentig voor PSV speelde en daarna scoorde voor FC Barcelona, Internazionale, Real Madrid en AC Milan. Dus toen zijn zoon om een Ronaldo-kapsel vroeg, kreeg hij dat van de aanvaller uit Brazilië. Om precies te zijn, de opvallende coupe waarmee Ronaldo tijdens het WK in 2002 speelde. En daar kon het jochie wel om janken!

Kapsel Ronaldo tijdens WK 2002

Het kapsel waarmee Ronaldo het WK in 2002 speelde is ontzettend opvallend en ontstond volgens toen hij zelf de tondeuse pakte. Bij het wereldkampioenschap in 2002 kwam de Braziliaan net terug van een blessure en dat was altijd en overal het onderwerp waardoor hij zich niet kon concentreren op zijn spel. Toen hij zijn kapsel verpestte en het trainingsveld opliep, veranderde dat: "Iedereen had het over mijn kapsel. Niemand sprak meer over de blessure. Zo kon ik mij focussen op de training. Ik ben niet trots op het kapsel, maar het was een goede manier om het onderwerp te veranderen", aldus Ronaldo. De Braziliaan won dat WK en scoorde hoogstpersoonlijk twee doelpunten in de finale tegen Duitsland.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"