STER Advertentie
STER Advertentie

DJ Khaled schrikt zich kapot van twerkende vrouw op Instagram Live: "Ik heb een gezin!"

DJ Khaled schrikt zich kapot van twerkende vrouw op Instagram Live: "Ik heb een gezin!"
Instagram: @djkhaled

Maandag 4 mei 2020 - 10:22 uur

|

Door:

Francesco

Arme DJ Khaled. De producer annex rapper verwachtte een gezellig en onschuldig gesprekje te houden met een fan op Instagram Live, maar kreeg een ongemakkelijke verrassing. Hij accepteerde het verzoek om live te gaan met een dame, maar die stond (compleet onverwacht) al helemaal ready om met haar booty te twerken toen ze eenmaal in beeld kwam. DJ Khaled schrok zich kapot en probeerde het gesprek zo snel mogelijk af te kappen. 

"Ik heb een gezin!"

Ken je dat gevoel dat je iets doet of zegt en meteen binnen 0,1 seconde spijt hebt? Dat is ongeveer hoe DJ Khaled zich gevoeld moet hebben. Tja, leg het maar aan je vrouw uit dat een of andere chick in je gezicht stond te twerken. Hij probeerde de twerkende dame meteen over te halen om te stoppen: "Oh shit! Nee niet doen. Ik heb alleen maar liefde, maar ik heb een gezin en alles!"

Bezeten door twerkdemoon
Helaas voor DJ Khaled gaf de dame geen gehoor aan zijn verzoek. Zo pakte ze in de tussentijd een flesje om water over haar billen te gieten tijdens het twerken en werd de situatie nog ongemakkelijker. DJ Khaled bleef 'nee' roepen, maar de dame ging gewoon vrolijk verder. De producer wist niet wat hij meemaakte dus deed hij maar zijn hand voor zijn ogen. Hij probeerde de dame, die bezeten was door een twerkdemoon, op allerlei manieren nog tot bezinning te laten komen: "Praat gewoon normaal met me. Niet doen!" Alles was nutteloos, want de dame stopte niet met schudden, waardoor DJ Khaled het gesprek noodgedwongen beëindigde: "Dit kan echt niet."  

Later plaatste hij het fragment nog op zijn Instagram feed om de situatie te verhelderen: "Ik heb liefde voor iedereen, maar doe rustig aan als ik live op Instagram ga met fans. Nogmaals, ik heb liefde voor iedereen, wees alsjeblieft respectvol. Alleen maar liefde!" 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover