STER Advertentie
STER Advertentie

Zevenjarig jongetje geeft mini-schoolbal voor babysitter in achtertuin

Zevenjarig jongetje geeft mini-schoolbal voor babysitter in achtertuin
Facebook: Becky Helton Chapman

Vrijdag 29 mei 2020 - 09:34 uur

|

Door:

Eva

De zevenjarige Curtis Rodgers uit Amerika vond het vervelend voor zijn babysitter Rachel dat zij dit jaar door de coronamaatregelen  niet naar haar schoolbal kon gaan. Hij besloot hier een oplossing voor te zoeken en gaf een mini-bal in zijn achtertuin, speciaal voor zijn geliefde babysitter.

Speciaal plekje in de familie

"Ik heb het gepland omdat Rachel me waarschijnlijk graag wilde zien en ze is een van de beste mensen die ik ken," zegt de zevenjarige Curtis in een video van HBCU Heroes op Twitter. Hij heeft zijn babysitter door het coronavirus al twee maanden niet had gezien. Normaal zagen de twee elkaar elke dag, wat ze heel close maakte. "Rachel heeft een speciaal plekje in onze familie," zegt Curtis’ moeder.

PERFECT GEPLAND

Curtis en zijn moeder decoreerden samen hun achtertuin en maakten eten, zorgden voor muziek en dansten samen met Rachel. Om op afstand te blijven, had Curtis’ moeder een zwemnoodle aan hem gegeven, die ten alle tijden tussen de twee in moest blijven.

Curtis’ moeder zegt dat de zevenjarige heel graag alles goed wilde doen. Hij had zelfs gezorgd voor een stropdas in dezelfde kleur als Rachels jurk. De hele avond was perfect gepland. Zelfs aan Rachels favoriete sausje werd gedacht: mayonaise gemixt met ketchup. Ook maakte Curtis Rachels favoriete snack: appels met pindakaas. 

dankbaar

Rachel is erg dankbaar voor het achtertuinfeestje dat Curtis voor haar had geregeld. "Het was heel lief van hem, heel attent."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Artiesten spreken zich uit tegen coronabeleid met #ikdoenietmeermee

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Hugo de Jonge noemt actie Famke Louise "extra merkwaardige move"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen