OMG

Lizzo uit vakantiehuis gezet na twerkvideo op Instagram en haar reactie is geweldig

foto: Ben Houdijk (Shutterstock) / Instagram: @lizzobeeating
  1. Newschevron right
  2. Lizzo uit vakantiehuis gezet na twerkvideo op Instagram en haar reactie is geweldig

Een vakantiehuis betalen en eruit gezet worden door de huisbaas, omdat je twerkvideo's op Instagram zet die je in zijn vakantiehuis hebt opgenomen. Even serieus, het zou je maar gebeuren. Lizzo kan er in ieder geval over mee praten. De zangeres annex rapper werd samen met haar vriendinnen uit hun vakantiehuis gekickt, maar kwam met een geweldige reactie op de zure huisbaas.

Huisbaas boos

Lizzo is op dit moment aan het genieten van haar vakantie en chilt 'm daarbij met zes vriendinnen. Lizzo en haar girls namen elkaar op terwijl ze in het zwembad aan het twerken waren. Gezellig. Niks aan de hand zou je denken, maar de huisbaas zag het filmpje en was daar niet zo blij mee. Lizzo en haar vriendinnen konden hun koffers pakken en vertrekken. Hieronder een van de video's.

Keiharde reactie

Inmiddels verblijven de dames in een nieuw vakantiehuis. Dat wilde Lizzo met een virtuele middelvinger ook even laten weten aan de huisbaas met... tromgeroffel... juist, ja: een nieuwe twerkvideo!

"Dit is voor de man die me gisteren drie dagen eerder uit mijn 7-daagse vakantiehuis heeft gekickt. Deze is voor de manier waarop je mijn manier van dansen hebt bespot en voor het gebruiken van Instagram-beelden van mij en mijn zes black homegirls om te zeggen dat we je 'pijn' zouden kunnen doen. Je dreigde zelfs de politie te bellen. Ik weet dat je mijn pagina bekijkt, dus ik wilde je laten weten dat je de shine van deze black girl niet kunt stoppen. Bedankt dat je ons eruit hebt gezet, want dit huis is sowieso beter."

Ster advertentie
Ster advertentie