FunX Rotterdam

Lens baseerde Shorty op eigen avontuurtje

  1. Newschevron right
  2. Lens baseerde Shorty op eigen avontuurtje
Rapper Lens zingt op zijn nieuwe single Shorty over een tweede vrouw, de down ass chick. Hij vertelde bij FunX City dat het een eigen ervaring is: "Elke zelfverzekerde man heeft wel een avontuurtje gehad toch? Anders maak je geen shit mee."

Clubmuziek
Shorty is nog afkomstig van #Freelance (Du Tape 2), maar Lens werkt inmiddels ook aan een nieuw album. Daarbij experimenteert de Capellenaar met clubmuziek, oftewel tracks die hij het liefst hoort als ie stomdronken in de club staat: "Ik heb het straatgebeuren al verteld en er zijn nog honderd rappers na mij die dat nog doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Kempi
De Rotterdamse rapper Lens werkte vroeger vaak met Kempi, maar uit bescherming voor zichzelf heeft hij zijn eigen pad gekozen: "Helaas zijn er wat dingen gebeurd in het verleden waardoor ik voor mezelf heb gekozen om mezelf te beschermen. I went to jail! Nu ben ik vrij en meer kan ik je niet vertellen."

Goede stage
Lens heeft twee jaar met Kempi mogen touren door Nederland en Belgiƫ: "Ik heb vijftig tot zeventig mooie shows mogen doen. Het is een goede stage geweest, maar nu ben ik klaar om in het diepe te springen."

Ster advertentie
Ster advertentie